Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Τι γίνονται όλα αυτά τα γεροντάκια που χάνονται; / Μας νοιάζει!

Τι γίνονται όλα αυτά τα γεροντάκια που χάνονται;
«Γιατί φοράω νυχτικιά και παντόφλες στο δρόμο; Πού είναι τα ρούχα μου; Μηχανικά σουλουπώνω τα μαλλιά μου. Ψάχνω να βρω τσέπη με λεφτά… τίποτα! Χάθηκα νομίζω. Πώς με λένε; Δεν θυμάμαι. Κόσμος περνάει δίπλα μου και με προσπερνάει. Τους κοιτάζω και χαμογελάω σε κάποιους. Πού πάω; Δεν ξέρω. Νομίζω ότι αυτό το κορίτσι κάπου το ξέρω. Γιατί δεν μου μίλησε; Ας πάω από δω τώρα»
Ξυπνάω ιδρωμένη! Ευτυχώς είμαι στο κρεβάτι μου. Τι εφιάλτης κι αυτός!

Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

Πνιγμός 72χρονης στη Λακωνία

Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε, από τον κυβερνήτη του ταχύπλοου σκάφους «Αίολος», από τη θαλάσσια περιοχή του όρμου του Γερολιμένα του νομού Λακωνίας, μία 72χρονη αλλοδαπή.

Νεκροί βρέθηκαν ηλικιωμένοι που αναζητούνταν με SILVER ALERT


 

Δεν είχε αίσιο τέλος η περιπέτεια του 63χρονου  John Lawton  που είχε εξαφανισθεί από τη Δυτική Μάνη Μεσσηνίας,  την 08.04.2012.

Το απόγευμα της Τετάρτης, 15.08.2012,

ΑΙΣΙΟ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ της κας Αναστασίας Τησαρχόντου


 

 Η περιπέτεια της κας Αναστασίας Τησαρχόντου έληξε, δίνοντας αίσιο τέλος στην αγωνία των δικών της ανθρώπων που την αναζητούσαν. Η κα Τησαρχόντου, η οποία εξαφανίσθηκε στις 20.07.2012 από το χωριό Αλεπού της Κέρκυρας, είναι καλά στην υγεία της και βρίσκεται πλέον κοντά στα οικεία της πρόσωπα.

Συγκεκριμένα,

SILVER ALERT! 16/8/2012


Άγρια δολοφονία 79χρονης στο Γέρακα

Νεκρή βρέθηκε μία 79χρονη μέσα στο σπίτι της στην περιοχή Γέρακας Αττικής.
Αναλυτικότερα, λίγο πριν τις 20:00, αστυνομικοί βρήκαν την 79χρονη γυναίκα δολοφονημένη μέσα στο σπίτι της που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Γργηττού και Χίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το σπίτι της άτυχης γυναίκας βρέθηκε άνω-κάτω, γεγονός που σημαίνει πως το κίνητρο των δραστών ήταν η ληστεία.

Τρίτη 14 Αυγούστου 2012

ΠΝΙΓΜΟΙ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ

Τελειωμό δεν έχουν οι πνιγμοί ηλικιωμένων στις θάλασσες αυτό το καλοκαίρι.
Μόλις σήμερα πέντε ακόμη συνάνθρωποι μας, από 63 έως 85χρονων, μεγάλωσαν ακόμη περισσότερο αυτή τη μακάβρια λίστα.
Οι πνιγμοί σημειωθήκαν στην Εύβοια, στη Σάμο, στο Πόρτο Χέλι, στη Νάξο και στη Βάρκιζα.

ΠΗΓΗ: enikos.gr

Δευτέρα 13 Αυγούστου 2012

SILVER ALERT! 13/8/2012

Αγαπητοί φίλοι, έχουμε εξαφάνιση 79χρονου από την Κατερίνη Πιερίας. Παρακαλούμε κοινοποιήστε το Silver Alert στους φίλους σας. Εάν γνωρίζετε κάτι, επικοινωνήστε μαζί μας στην Εθνική Γραμμή SOS 1065. Είναι σημαντικό να βοηθήσουμε έγκαιρα όλοι!

Κυριακή 12 Αυγούστου 2012

SILVER ALERT! 11/8/2012

Αγαπητοί φίλοι, έχουμε εξαφάνιση 82χρονης από την περιοχή Διχωρίου Φωκίδας. Παρακαλούμε κοινοποιήστε το Silver Alert στους φίλους σας. Εάν γνωρίζετε κάτι, επικοινωνήστε μαζί μας στην Εθνική Γραμμή SOS 1065. Είναι σημαντικό να βοηθήσουμε έγκαιρα όλοι!
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Πέμπτη 9 Αυγούστου 2012

Νεκρός βρέθηκε ηλικιωμένος που αναζητούνταν με SILVER ALERT

Δεν είχε αίσιο τέλος η περιπέτεια του 76χρονου  Γεωργίου Πρόκου που είχε εξαφανισθεί από τον Κορυδαλλό Αττικής,  την 03.08.2012. Συγκεκριμένα, την Τρίτη 07/08/2012, ημέρα που  η ΜΚΟ Γραμμή Ζωής ενεργοποίησε το Silver Alert για την ανεύρεση του 76χρονου εξαφανισθέντα,

SILVER ALERT! 8/8/2012

Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012

Δέματα ζωής στα σπίτια της θλίψης

ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ: ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ AVIS!

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ AVIS ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ:
ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΙΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΗΛΙΚΙΑ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!
Η Γραμμή Ζωής και η Μονάδα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Αθηνών «Ο Άγιος Σάββας», με αίσθημα ευθύνης και σεβασμού απέναντι στους ηλικιωμένους συνανθρώπους μας, ένωσαν υπό την αιγίδα του Διαδημοτικού Δικτύου Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης ΟΤΑ τις δυνάμεις τους το Φεβρουάριο του 2010 για τη δημιουργία της Πανελλήνιας Τράπεζας Αίματος για την Τρίτη Ηλικία.
Δεκάδες ηλικιωμένοι συμπολίτες μας εξυπηρετήθηκαν μέχρι σήμερα σε περιστατικά επείγουσας ανάγκης για προσφορά σε αίμα (κακοποιήσεις, εγχειρήσεις κ.α.) από την Πανελλήνια Τράπεζα Αίματος για την Τρίτη Ηλικία. Σ’ αυτή την προσπάθεια, η Γραμμή Ζωής χαίρεται να έχει συμπαραστάτες εθελοντές αιμοδότες, και οργανωμένες δομές, δημόσιες ή ιδιωτικές.

Για τη Διεθνή Ημέρα Κατά της Κακοποίησης των Ηλικιωμένων (15 Ιουνίου)

SILVER ALERT! 7/8/2012

SILVER ALERT! 5/8/2012