Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΙΣΙΟ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΤΟΥ κ. Παναγιώτη Γιαννόπουλου!



FOUND - GIANNOPOULOS

Η περιπέτεια του κ. Παναγιώτη Γιαννόπουλου έληξε την Παρασκευή 06/09/2013, το απόγευμα, δίνοντας αίσιο τέλος στην αγωνία των δικών του ανθρώπων που τον αναζητούσαν.
Ο κ. Παναγιώτης βρίσκεται πλέον κοντά στην οικογένειά του και είναι καλά στην υγεία του.
Ο κύριος Παναγιώτης Γιαννόπουλος χάθηκε την Τετάρτη 04/09/2013 το πρωί, όταν έφυγε από το σπίτι του στο Ζούμπερι Νέας Μάκρης Αττικής, λέγοντας ότι θα πήγαινε στο καφενείο και από τότε χάθηκαν τα ίχνη του. Την Πέμπτη, 05/09/2013 προσήλθαν στα γραφεία της Γραμμής Ζωής, οι συγγενείς του με τα απαραίτητα δικαιολογητικά και άμεσα ενεργοποιήθηκε το SilverAlert.
Την Παρασκευή 06/09/2013, ο κ. Παναγιώτης βρέθηκε, από περαστικό, ενώ είχε πέσει σε χαντάκι στην περιοχή της Νέας Μάκρης. Μετά από προτροπή της Κοινωνικής Υπηρεσίας της Οργάνωσης, μεταφέρθηκε προληπτικά σε νοσοκομείο. Ο κ. Παναγιώτης είναι και πάλι με την οικογένειά του, σώος!
 Η ΜΚΟ Γραμμή Ζωής, με το SilverAlertHellas και την Εθνική γραμμή SOS για τους ηλικιωμένους «1065», με τη βοήθεια των Αρχών, των φορέων και των απλών πολιτών κατορθώνει να κινητοποιεί την κοινωνία για να βρει τους ηλικιωμένους που αναζητούνται.
Σημαντικό ρόλο παίζει η δημοσιοποίηση μιας εξαφάνισης από τα Μ.Μ.Ε. Και αυτό, γιατί η συμμετοχή όλων μας, βοηθά  να βρεθούν οι ηλικιωμένοι που βρίσκονται σε κίνδυνο.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου