Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

Βρέθηκε η κα Χρύσα Δημοπούλου, χάρη στο SILVER ALERT!


Αγαπητοί φίλοι,
Η Κοινωνική Υπηρεσία της ΜΚΟ Γραμμή Ζωής δέχθηκε κλήση στην Εθνική Γραμμή SOS 1065 για τον εντοπισμό της κας Χρύσας Δημοπούλου.Η 40χρονη εντοπίστηκε σώα!
Σας ευχαριστούμε ΟΛΟΥΣ θερμά για τη συμβολή σας!

FOUND-DIMOPOULOU
Η περιπέτεια της κας Χρύσας Δημοπούλου έληξε, δίνοντας αίσιο τέλος στην αγωνία των δικών της ανθρώπων που την αναζητούσαν.
Η κα Δημοπούλου, η οποία εξαφανίσθηκε την 08/08/2013 από Νέα Φιλαδέλφεια Αττικής, είναι καλά στην υγεία της και βρίσκεται πλέον κοντά στα οικεία της πρόσωπα.
PrintΣυγκεκριμένα, η κα Δημοπούλου έφυγε την 08/08/2013 στις 18.00 το απόγευμα από το σπίτι του πατέρα της στη Νέα Φιλαδέλφεια, όπου διαμένει και από τότε αγνοούνταν η τύχη της. Τα ίχνη της χάθηκαν και οι οικείοι της απευθύνθηκαν στη ΓΡΑΜΜΗ SOS 1065. Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, με τη συγκέντρωση των απαραίτητων δικαιολογητικών, και με εισαγγελική εντολή, ενεργοποίησε το SILVERALERT. Αμέσως με τη δημοσιοποίηση του Συναγερμού, η Κοινωνική Υπηρεσία της Οργάνωσης άρχισε να δέχεται τηλεφωνικές μαρτυρίες, οι οποίες αξιολογήθηκαν και διασταυρώθηκαν. Με τις συντονισμένες προσπάθειες όλων, η κυρία Ζωή εντοπίστηκε τελικά στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας, οπότε και ειδοποιήθηκε από τη ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ το τοπικό Αστυνομικό Τμήμα να την παραλάβει και να την επαναφέρει στο οικογενειακό της περιβάλλον.
Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ ευχαριστεί θερμά για τη βοήθεια και τη συνεργασία τους εθελοντές αναζήτησης που ενεργοποιήθηκαν άμεσα, τους απλούς πολίτες που ευαισθητοποιήθηκαν και την ΕΛ.ΑΣ.
Η ΜΚΟ Γραμμή Ζωής, με το SilverAlertHellas και την Εθνική γραμμή SOS για τους ηλικιωμένους «1065», με τη βοήθεια των Αρχών, των φορέων και των απλών πολιτών κατορθώνει να κινητοποιεί την κοινωνία για να βρει τους ηλικιωμένους που αναζητούνται.
Σημαντικό ρόλο παίζει η δημοσιοποίηση μιας εξαφάνισης από τα Μ.Μ.Ε. Και αυτό, γιατί η συμμετοχή όλων μας, βοηθά  να βρεθούν οι ηλικιωμένοι που βρίσκονται σε κίνδυνο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου