Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

Το SILVER ALERT τον έφερε ξανά κοντά στην οικογένειά του!


http://lifelinehellas.gr/%cf%84%ce%bf-silver-alert-%cf%84%ce%bf%ce%bd-%ce%ad%cf%86%ce%b5%cf%81%ce%b5-%ce%be%ce%b1%ce%bd%ce%ac-%ce%ba%ce%bf%ce%bd%cf%84%ce%ac-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%bf%ce%b9%ce%ba%ce%bf%ce%b3%ce%ad%ce%bd/
ΑΙΣΙΟ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ του κου Χρήστου Λαυρέντζου

Η περιπέτεια του κου Χρήστου Λαυρέντζου έληξε, δίνοντας αίσιο τέλος στην αγωνία των δικών του ανθρώπων που τον αναζητούσαν. Ο κος Λαυρέντζος, ο οποίος εξαφανίσθηκε την 31/10/2013 από τη Μεταμόρφωση Αττικής, βρίσκεται και πάλι κοντά στα οικεία του πρόσωπα.

Συγκεκριμένα, ο ηλικιωμένος εξαφανίστηκε  το απόγευμα της 31/10/2013  από κλινική στην οποία νοσηλευόταν στη Μεταμόρφωση. Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, με τη συγκέντρωση των απαραίτητων δικαιολογητικών, την 01/11/2013 ενεργοποίησε το SILVER ALERT.
Η Κοινωνική Υπηρεσία της Οργάνωσης δέχθηκε το βράδυ  του Σαββάτου 02/11/2013 κλήση, από εργαζόμενο στην ασφάλεια του νοσοκομείου Αγία Όλγα, ο οποίος είχε ενημερωθεί για το SILVER ALERT και αναγνώρισε τον αναζητούμενο στο πρόσωπο ηλικιωμένου που είχε μεταφερθεί εκεί.
Η Κοινωνική Υπηρεσία της Οργάνωσης ενημέρωσε τους συγγενείς, οι οποίοι έσπευσαν στο νοσοκομείο και πιστοποίησαν ότι όντως πρόκειται για τον κ. Χρήστο Λαυρέντζο.
Ο 71χρονος, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Αγία Όλγα και βρίσκεται και πάλι ανάμεσα στα οικεία του πρόσωπα.
Η ΜΚΟ Γραμμή Ζωής, με το Silver Alert Hellas και την Εθνική γραμμή SOS για τους ηλικιωμένους «1065», με τη βοήθεια των Αρχών, των φορέων και των απλών πολιτών κατορθώνει να κινητοποιεί την κοινωνία για να βρει τους ηλικιωμένους που αναζητούνται.
Σημαντικό ρόλο παίζει η δημοσιοποίηση μιας εξαφάνισης από τα Μ.Μ.Ε. Και αυτό, γιατί η συμμετοχή όλων μας, βοηθά  να βρεθούν οι ηλικιωμένοι που βρίσκονται σε κίνδυνο.  

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου